Learning how to make Injeolmi (soy bean powder) Rice Cake Cách làm bánh gạo truyền thống Hàn Quốc

Learning how to make Injeolmi (soy bean powder) Rice Cake Cách làm bánh gạo truyền thống Hàn Quốc

Learning how to make Injeolmi (soy bean powder) Rice Cake in Seonbichon Village, Yeongju.
Cách làm bánh gạo truyền thống Hàn Quốc Injeolmi (soy bean powder) Rice Cake tại Seonbichon Village, Yeongju.
Address: Seonbichon Village, Yeongju.
How to make:
  • Step1: Rice is streamed for about 40 minutes Gạo nếp được nấu chín trong khoảng 40phut
  • Step2: Mashed the rice (using abit water ) => pouned Đem ra giã nhuyễn cho đến khi đạt độ dẻo nhất định
  • Step3: Pounding the rice many times until it become sticky Gạo trở nên dẻo và dính
  • Step4: The sticky rice is coated with the soy bean powder Rắc bột đậu lên giúp tăng vị ngon của bánh và giảm bớt độ dính
  • Step5: It is cut into small pieces and coated more soy bean powder Cắt khối bánh lớn thành các miếng nhỏ và thưởng thức
  • Step6: Enjoy rice cake Ăn thôi Yum Yum!!


  • _DSC8416.JPG

Tips

  1. Nhúng đầu chày giã vào một chậu nước sôi để khi giã gạo không bị dính vào chày
  2. Giã thật nhanh tay để gạo không bị nguội trước khi thành bánh.
  3. Tư thế cầm chày tay trái cầm trên thì chân trái đặt lên trước, và ngược lại 🍚🍚
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s